Fredag och lite arbete här hemma

fick sova nere i källaren i natt för att jag skulle slippa höra alla pip från V men ändå vaknade jag 06:30 av henne (trots att jag sov med öronproppar) det säger allt om hennes röstresurser. men somnade om och fick sova till 08:30. SKÖNT

B har skurat halva altan densom är utan tak så efter lunch när V sov så tog vi och oljade in den, det var 3 år sedan sist så det var dags.

sen har jag varit ute och "övningskört" moppe vi har en EU moppe som gubben brukar köra till och från jobbet med, eftersom resten av familjen åker på semester en helvecka före mig och dom tar bilen så kan det ju vara bra om jag kan köra moppe. Har aldrig kört moppe förut inte ens som 15åring men det gick riktigt bra så jag ska nog fixa detta.

Snart är det dags att börja med middan i dag blir det TACOS och till efterrätt blit det jordgubbar blandat med passionsfrukt och en klick jordgubb/lime kessela det blir jätte gott.

Torsdag & trött

Sovit som en kratta i natt, V är förkyld och då blir hennes astma värre = hon vaknar flera gånger per natt, lika så jag men B han sover vidare.
Nu när man är van att få sova på nätterna såblir man ju skit trött över att måsta kliva upp några gånger på en natt. Tänk när M var liten då var jag upp ca 5ggr per natt tills han nästan var 2år och vi upptäckte att han var laktos intolerant, har ingen aning om hur jag orkade.

Tur att det är historia nu, tror att det var en orsak till att det gick 4,5år innan vi fick nr3.

onsdag

har under förmidagen städat garaget, sånt som behövs när man haar ett dubel garage och man inte kan köra in bilen där då är det dags att göra något. Nu är det så fint där.

Just nu sover V och killarna har 3 kompisar här och dom är i källaren och röjer.

Tisdag

Sov rätt så bra i natt men har fortfarande inte kommit in i rätt dyngsrytm, imorgon kanske.

Åkte in till stan för att stor handla och gubben skulle till sjukgymnasten för att fixa nacken. Var in på stadium där dom hade REA hittade mina gympa dojor på rean så jag köpte ett par till, sen blev det varsin NIKE T-shirt till killarna.
Medans B var hos sjukgymnasten så var jag in på PLANTAGEN och tittade lite oj vad mycket fint det fanns där.
Är sugen på att köpa lite roliga krukor till barnens rum.

på vägen hem var vi och hämtade M som varit på barnkalas och som vanligt så ville han inte hem, det var ju så himla kul.


Migrän.................

Söndagen sov jag tills det var middags dags sen han man inte med så mycket, immam det var dags att gå på jobbet.
Idag kom jag hem från jobbet strax före 7 och gick och lade mig, klev upp 12:30 eftersom jag gick av i dag och ska vända tillbaka dygnet.
Hade lite huvudverk när jag vaknade men tänkte det går över men ack så fel jag hade, har legat på soffan med en filt över huvudet och med öronpropparna i blir nämligen både ljus och ljud känslig när jag får så ont i huvudet. tur att det inte är så ofta har hänt ca 1gång per år.

tycker synd om dom som har det ofta.

nä nu ska jag gå och sova så mår jag säkert jätte bra i morgon.

sov till 16:15

Då kom M och väckte mig, oj vad skönt det var att sova så länge. Natten på jobbet var riktigt lugn men man blir riktigt trött ändå, det är nästan jobbigare när det är lungt än när det är rörigt för då får man ju hålla igång hela tiden.

Har nu ätit middag och stoppat i säng V som var jätte trött, det lär nog ta några dagar att ställa in henne på semester tid D.V.S Vaken lite längre på kvällen och sova lite längre på morgonen.

sitter nu och väntar på att det snart ska bli dags att gå på jobbet igen, 2 nätter kvar sen en och enhalv veckas långledigt innan jag jobbar dom sista 8 nätterna innan sommar semestern. hoppas det blir fint väder nu när jag blir långledig så att vi kan hitta på ngt så då känns det nästan som jag oxå har semester.

Midsommarafton är snart till ända

och jag sitter på jobbet, det är ganska lungt just nu (dom är nog trött efter midsommarfirandet). Hoppas bara natten fortsätter i samma tempo.

Har firat med min familj under eftermiddan, var och tittade lite på midsommarfirandet på byn, som tur var slutade att regna strax innan det skulle börja. Sen for vi hem och grillade och åt massa god mat, jag fick dricka coca cola med barn när dom andra drack vin.

nä nu är det bästa att gå och arbeta igen.

syns sen.....

Midsommar afton

önskar er alla en trevlig midsommar, Ska nu fira med min familj innan det är dags att gå ut och jobba.

Just slängt in en sista minuten beställning hos mmeandi

Eftersom dom kör sin rea nu fram till 25 juni så passade jag på att fynda lite.

Shopping

åkte en sväng på stan när jag hade lämnat barnen, skulle fixa till mina solglasögon som fick sig en smäll när vi var utomlands, snart går dom nog inte och fixa nån fler gång. kom nåmligen på att jag köpte dessa 2år innan vi gifte oss, och vi har varit gift i 10år i sommar då är det ganska lätt att räkna ut att dom varit med ett tag.
Det är ett par Ray ban solbriller om jag betalade 900kr för för 12år sedan, och ja jaghar tänkt skaffa ny men inte hittat några som jag gillar lika mycket.

Var in på åolar och pyret och kollade in deras rea och kom ut 700kr fattigare Köpte höst kläder till V jacka och byxa det var 350kr rabatt så jag är riktigt nöjd..

nä nu ska jag vila en halvtimme innan det är dags att hämta mina små juveler.

Sista dagen innan sommarlovet...............

för barnen och maken, jag själv får jobba 3½vecka till. Ja ja nästa sommar kanske jag kan vara ledig lite lägre och man ska inte klaga det är ju knappt 2veckor sen vi kom hem från Mallorca.

Så nu ska jag åka och lämna M & V på dagis och för M är det allra sista dagen på dagis för efter sommarlovet börjar han förskoleklass, sen ska M på fritids.


hur orättvist som helst

Hur det än går så hoppas jag att du H kommer igen och blir någolunda frisk. J och E&J jag tänker konstant på er.
det blev inte en sommar som någon hade tänk sig.


ibland måste man skriva i gåtor så att man inte hänger ut folk.

ja då var det dags att gå och sova

har nu jobbat hela natten, kommit hem och sett till att alla har tagit sig i väg Gubben till jobbet och barnen till dagis och fritids. så nu är det dags för mig att krypa till kojs och sova några timmar.

Var på barnmottagningen med V i går för att utverdera hennes nya astma medicin som hon fick strax innan vi åkte utomlands, den funkar bra på henne så den får vi fortsätta ge vid behov. sen ska vi köra med pulmicort morgon och kväll hela sommaren ( förra sommaren kunde vi göra uppehåll, men det verkar inte funka i år). Det är tur att hon är så duktig på att ta medicinen.


Tillbaka till vardagen.............

Å vad  snabbt man är åter i vardagslunken, och den här veckan har varit hektisk . Massor av jobb för både gubben och mig, sen fotbolls match, fotbollsträning, ytflyckt med dagis när det skulle fixas matsäck, sen var det styrelsemöte för gubben, mitt i allt ihop. Jag och gubben träffades samanlagt 10 minuter från onsdag morgon till fredag mitt på dagen, så kan det vara när båda jobbar skift.

Semestern var skön fast det inte var så bra väder som jag hoppats på, men det är skönt att slippa alla MÅSTEN som man har när man är hemma.

når vi kom hem till sverige igen så stannade vi en extra dag och gick på gröna lund dettyckte både stor som liten att det var jätte kul.

men nu är det söndagkväll igen, vet inte var tiden tar vägen...............

Åter från Semestern

Hemma igen efter 2 veckor på mallorca. Kan bara säga att det var lågtryck över Mallorca när det var högtryck över Sverige.
Ska inte klaga men det var inte så fint väder som jag hade hoppats på.
Kommer att skriva mer senare när jag får tid , för nu håller jag på med att packa upp och tvätta. sen ska jag sova en stund för jag ska börja jobba i natt.

RSS 2.0