Det blev som jag befarade.........

Ja däckade jag oxå lagomt till att gubben drog till skogs, slapp febern men har hostat som en tok 24/7. Inte kul att vara så hängig och vara ensam med barnen, tur jag har en elvaåring som är hjälpsam och förstående så när han i lördags var så pigg så han kunde gå på det kalaset som han var bjuden på så säger han till sina syskon: Nu ser ni till att hålla sams också är ni snäll med mamma. Min stor älskling. Börjar känna mig piggare men sover på soffan så inte gubben blir störd av hostandet.
Nuär det sov dags så jag tar mig upp för att skicka barnen till skola och förslola i morgonbitti. God natt.


Då satt man på jobbet igen.

Men det är bara i natt, för i morgon natt blir det att vara hemma och VABBA det är fortfarande sjukstuga där hemma. Stora killen har haft feber i fem dygn och mellan sonen sen i lördags, hotar gör de bägge två så man kan bli tokig. De har så ont i magmusklerna så de knappt vågar hosta längre. Börjar själv känna mig lite krasslig själv och sen är ju risken rätt så stor att lilla sessan också kommer att däcka i denna förkylning hon oxå.

Hoppas dock inte att vi däckar så hårt då maken åker ut i skogen på torsdag och blir borta i fyra dagar.


Sjukstuga

Här ligger båda grabbarna med feber, gubben är fortfarande lite krasslig men han är på benen i alla fall. Själv har jag börjat hosta lite så i går kväll säger lilla V : mamma är det bara jag som är frisk i denna familj? Ja vad svarar man på det. Jag var i allafall nog pigg så jag fick följa V till kyrkan i dag för hon skulle få sin barnens bibel i dag. Och nu är hon på kalas så vi andra kan ta det lite lungt en stund.


Sen fredagkväll

Efter 3 dagars kurs så blev det after work i kväll med några av min kära kollegor. Middag och god dricka så nu är det dags för en resorb och en treo så kanske man är människa i morgon.


Förra inlägget

Skulle ha publicerats i fredags men eftersom det ej har fungerat att bloggat från telefonen i helgen.


Då var det fresag IGEN, fattar inte vart veckorna tar vägen

Nu är älsklingen hemma igen, skönt. Tråkigt nog så jobbar jag lördag och söndag natt. Nu är i allafal vårat nya hustak färdigt skit fint blev det så nu är det bara målningen kvar men det blir till våren.

Så nu har jag massa fönsterputsning framför mig för dom ser födjävliga ut och i morgon ska vi börja röja allt byggskräp som ligger runt huset. Det blir nog fint här hemma så småning om känns som man skulle behöva vara ledig några veckor för att röja upp i och runt huset men nu är det massa jobb fram till vecka 44 då jag får vara ledig (hoppas jag) bytt bort 2 nätter och hoppas på ledigt den 3dje.


Natt 3 av 3

Då satt man på jobbet igen, men efter i natt är jag ledig till nästa lördag.
Sa dock hej då till gubben i går kväll då han hinner åka innan jag kommer hem på morgonen så han ser jag inte förrän fredaeftermiddag igen. Ännu en vecka som ensamstående.

Ska dock försöka få lite gjort på hemmaplan i veckan. På tisdag kommer mamma och pappa för att hjälpa mig att städa garaget, de vill nämligen låna lite plats till vinterfövaring av blommor, viket de har haft de senaste åren och då har det gått bra, men nu har vi ju rivit våran altan eftersom vi håller på att bygga nytt tak på huset så vi har fått bära in allt som vi brukar förvara på altanen dvs utemöbler och grill. Vi har ju ett dubbel garage men vi har även mycket grejor där inne så det händer att vi inte får in bilen där vilket man vill i bland när det är vinter och kallt.

En bild från förra vintern.


Då gör vi ett nytt försök

Fredag eftermiddag kom gubben äntligen hem efter en vecka på kurs, åker dock tidigt på måndagmorgon igen. Själklart så jobbar jag 3 nätter i helgen så blir inte så mycket familje tid. Åt middag på MAX och tog en sväng förbi Stadium och handlade skor, dom har nämligen handla 3 par betala för 2 fram till den 2/10. Blev innegympa dojor till gubben, vinterkängor till 11 åringen och höst skor till lilla V. Chockad insåg jag att det blev stl 41 på kängorna till 11 åringen undrar vart det ska sluta.

Lördagen sov jag mig igenom, vaknade dock ett antal gånger av gubbens hostattacker, han är dyngförkyld och legat till sängs större delen av dagen. Tur att svärmor har återkommit från Stockholm så hon har varit på plats och hållit koll på barnen.


Vart tog mitt inlägg vägen?

Inser att min inlägg från i natt är försvunnet kan bara se rubriken. Sitter dock på jobbet i natt oxå får se om jag hinner med ett nytt senare i natt.


Freda natt på jobbet


RSS 2.0