Snart jul

Varför går tiden så snabbt, jag hinner ju inte med för 5 öre, kan ju i och för sig bero på att man alltid har fullt upp. Jobb, barn familj och allt sportande tar upp all tid.

Tur att jag jobbar natt och "endast" 75%, vilket faktist innebär att jag har en hel del lediga dagar även om jag känner att efter 12 års nattarbete tar det på krafterna att vänd på dygnet .

Hus och hem tar ju en hel del tid att hålla ordning på och visst har jag en man som hjälper till i den mån han hinner men han jobbar heltid och obekväma tider plus att han vinterhalvåret tränar äldste sonen i innebandy och sommar halvåret mellan sonen i fotboll.

Barnens sportande tar väldigt mycket tid men det är så fruktansvärt roligt. Nu sportar ju alla 3 barnen så det är 6 träningar i veckan som man ska hålla reda på sen 1-3 matcher per helg och då har inte lilla dottern börjat med matcher än utan denna vinter kör de innebandy träning 1 gång i veckan, precis som det gjorde i fotbollen i somras och då fick de avsluta säsongen med en fotbolls cup på hemma plan med 2 matcher vilket de klarade galant och vann båda. Så vi ska försök få till någon träningsmatch i innebandy i slutet på säsongen. Det är så kul att ha fått följa dessa små 6 & 7 åriga tjejer och se deras utv. Det har hänt fruktansvärt mycket med dem sen vi drog igång fotboll med de i våras och vilken lagkänsla vi har lyckats få dem att känna. Till och med de äldre lagens tränare säger att vi lyckats fruktansvärt bra. Jag skriver vi eftersom som den idrottsgala mamman jag är så har jag ställt upp som lagledare både i fotbollen och innebandyn. 

I dag har det varit 2 matcher för äldste sonen i New Body Cup för 13 åringar man kan även kalla det SM för 13 åringar. Dagen gick bra 2 stora vinster en med 15-2 och nästa med 12-1 vilket innebär att det är redo för steg 2 vinner de där så är de i kvartsfinal vilket spelas i Växjö första helgen i mars

Nä nu är det dags att sova. 

RSS 2.0