ja då har man överlevt ännu en helg på jobbet

inte så kul att ha jobbat hela midsommarhelgen och särskilt inte när man dessutom har besök hemma, men jag får se det possitva med det hela och det är ju att det blir ju mera lön lagomt tills jag ska gå på semester.

Fast pengarna kanske behövs till andra saker som att laga bilen kanske eftersom jag mitt klant a,,,,, lyckades backa in i ett träd i lördags, bilen ska på verkstan i morgon och då får vi se vad det blir.

Sitter här med min syster som är på besök och planerar inför mammas 70års dag som är på lördag.


Ja då var midsommaraftonen avklarad. Efte...

Ja då var midsommaraftonen avklarad. Eftermiddagen firade jag med familj och vänner men natten tillbringade jag på jobbet så nu ska jag gå och sova. Natti natti.


Tiden går i en rasande fart och jag hinner inte med

dygnen bord ha några extra timma har jag konstaterat de senaste månaderna, känns som jsg hinner med ungefär en tredjedel av allt jag vill hinna med.

familjen går ju i första hand och det är knappt så att jag hunnit med den känns det som.

Nu har i allafall grabbarna fått sommarlov och gubben semester/föräldraledigt i 10 veckor, så i måndags åkte de och farfar i väg till Danmark på semester, det är naturligtvis Legoland som hägrade.
jag och V stannade hemma med farmor så jag har jobbat på och V har varit på dagis och med farmor när jag har jobbat.

sen  typ 20 juli när jag får semester åker vi allihop till Norrbotten för semester och släkt kalas.

men i slutet på augusti/början på september när skolan börjat igen åker jag och V på semester till Stockholm i 6 dagar, då blir det bland annat ett besök på junibacken.

Hemma har en stor omorganisation börjat, grabbarna ska nämligen fytta ner i källaren, vilket blev ett större projekt än vad vi trodde från början med både tapetserin, målning och kabeldragning.

nä nu ska jag kryp till kojs.
natti natti

RSS 2.0