Antibiotika blev det i 5 dagar

för det onda örat på lilla M.
V slutsde kräkas vid 13 tiden i går så där är det på rätt spår.

Själv har jag fått sova 9 timmmar utan att bli störd i natt så jag känner mig som en ny människa, men när jag klev upp strax före kl 11 i dag så ser jag att stora M också är hemma i dag, så här är det 3 sjuka barn utav 3 möjliga.
Tack och lov så är gubben ledig i dag och ska Vabba i morgon så jag får jobba i natt.


Nä nu ska jag röja i köket sen försöka få ut lite tradera auktioner för att få in lite extra slantar till i slutet på mars då jag flyger ner till stockholm och jag och svägerskan ska ge oss ut på en road tripp till ULLARED.Med tanke på att jag ska flyga till och från Stockholm då insåg jag att jag inte kan shoppa hur mycket som helst, men min svägerska påminde mig om att mina svärföräldrar kör bil till stockholm i maj och då kan ju de ta hem det som jag inte får med mig.

onda örat

på sonen gör fortfarande ont så det blir en tur till doktorn även i dag, och lillasyster kräks så här har vi sjukstuga. det jobbigaste år ju att jag inte har sovit ordentligt på 4 nätter så mitt tålamod äär inte det bästa.

men det ska nog gå.
i morgon kväll får jag ju fara på jobbet och "vila upp mig".

det blev en tur till farbror doktorn i dag

efter en natt utan nästa någon sömn på grund av att lilla M haft feber och väldigt ont i örat så insåg jag på förmiddan att det var lika bra att ring 1177 och höra våd dom tyckte.
åk in till primärjouren blev svaret jag fick.
Så det var bara att packa in 2 av 3 barn i bilen (den stora for till en kompis istället) ooch bege sig in till stan.
Han har bara klagat på höger öra men tydligen så var det lika illa i båda öronen.
Mmen me d de nya rönen så ger man inte barn i ålder 1-12år antibiotika utan man låter kroppen ta han om det själv.

så det är att varva alvedon och ipren för att hålla febern borta som har legat på 39 utan alvedon sen i torsdags kväll.
sen en sväng förbi apoteket och köpte kortison nässpray som tydligen ska vara bra.

vi tog en sväng förbi cafe viktoria och köpt med lite gofika hem.

sen när vi kom hem så tog orken slut


så i dag blev det mamma scans köttbullar och snabbmakaroner till middag, log på stort och rev lite morötter till, barnen blev nöjd i allafall till och med sjuklingen åt en orentlig portion, han har nämligen inte ätit något sen torsdag middag.


Nä nu blir det en lugn kväll och försöka krypa i säng i vettig tid man vet ju aldrig hur natten kommer att bli.

ja då var det helg igen

jag är ledig från jobbet men gubben jobbar, så ser det oftas ut hemma hos oss just nu när det är helg, är det inte gubben som jobbar så är det jag.

Inte så kul men man ska vara glad att man har ett jobb skulle inte vara kul om någon av oss skulle vara utan.

Här har vi sjukstuga för tillfället, lilla V har varit hemma sedan förra fredagen med värdens hosta och i tisdags fick vi besöka vårdcentralen för misstänkt UVI, de skickade en urinodling fast stickan inte visade något och hon trodde att svaret skulle komma idag och eftersom jag inte hört något under dagen så får jag anta att det inte var något.
I onsdags var stora M hemma från skolan med en febertopp på morgonen som försvann efter några timmars sömn och i dag har lilla M varit hemma med över 39 graders feber och det verkar inte gå över lika snabbt som för storebror.

Har hunnit med 2 födelsedagar här i februari stora M har fyllt 11år och Lilla M har fyllt 9år så nu är det bara jag kvar den här månaden. och ja jag ska fylla 39år tänk att det bara är ett år kvar till 40 hur det gick till har jag ingen aning om för jag känner mig fortfarande som typ 25.
Minns själv när mina föräldrar fylde 40 då var jag 8 och tyckte att de var lastgamla, det lustigaste är att när de nu har passerat 70år så tycker jag inte att de är så gamla.

Nå nu ska jag gå och se om kamerabatteriet har laddat färdigt så jag kan fortsätta ta kort på allt som ska ut på tradera, har en tendens att lägga på hög så nu har jag massor som ska fotograferas och säljas.

Nästan en månad sedan sist

veckorna går i en rasande fart så man hinner inte med allt man vill där med får bloggen lida.
här har vi iallafall hunnit med både 11år och 9 års kalas, grabbarns har blivit stora.

själv har jag tagit mig i kragen och börjat träna, tänkte att ryggen ska ju orka med jobbet några år till.
så nu bär det av på gymmet.

RSS 2.0