Jobbarhelg närmar sig med stormsteg

Ja det blir lite mer jul här hemma för varje dag som går, men nu är det dags för jobbarhelg för både gubben om mig så svärmor ska vara här med barnen i helgen. 
Tisdag och onsdag till veckan ska jag köra hårt med städning och julpyntande eftersom på torsdag åker jag på "mammasemester" och är hemma igen måndag den 16de och då är det inte så många dagar kvar innan det är jul, och jag jobbar ons, Tors natt den veckan. Sen vet jag fortfarande inte hur det blir till jul, har sökt ledigt natten mot julafton och julaftonsnatten får jag inte ledigt så sover jag hela julafton, kännsinte alls kul så jag hoppas att jag får ledigt i allafall minst en av nätterna. Ligger i soffan och kollar på tv och vill att klockan ska bli litemer innan jag går och sover så jag börjar vända på dygnet reda i dag

1:a advent


Jul stjärnor och ljusstakarna är på plats, även några av julgardinerna  resten får jag fixa i morgon, helgen har varit fullspäckad med sport och en julbuffé med släkten i går. 37 st var vi som träffades och åt god jul mat och massa trevligt surr under några timmar. 

I morgon är det måndag igen och en lång arbetsvecka framför mig då jag ska jobba 5 av 7 nätter, sen blir det långledigt med en tripp till Stockholm på "mammasemester" som barnen kallar det när jag får åka iväg själv några dagar. 

RSS 2.0