Hemma igen

det har varit full rulle här hemma så jag har inte hunnit vara in och blogga något.

Men nu är jag åter, vi kom hem från norrbotten för en vecka sedan där hade vi jätte trevligt kulmen var festen på lördagen eftersom 2 st i släckten har fyllt 40 i år, vi var hela 47st jätte skoj varav den yngsta var V somm är 1år och 10mån och den älsta är 68år en härlig blandning i 3generationer..

När vi kom hem så var vi bara själva en dag en dök minsyster och hennes 2 barn upp och då har det varit fullt ös medvetslös i princip hela tiden.

Och fint väder har det ju äntligen blivit, men jag är inte alltid så smart för i frdags var vi till umelagun och jag smorde in barnen med solskydd men inte mig själv, inte så smart var knallröd i 2 dagar men är huvet dumt så får kroppen lida.

Måndag eftermiddag................

Nu är det semester, får träffa mina barn i kväll iallafall 2tredjedelar lilla V ligger och sover, jag längtar så.

så nu bär det av på semester vi syns om en vecka.

Söndag på altanen

Sitter nu i solen på altanen och har precis ätit middag i dag blev det en matlåda med lassagne. det var helt ok. I går hade jag tur för när jag satt och funderade över vad jag skulle äta så ringde en kompis och undrade om vi skulle gå ut på en promenad innan jag skulle börja jobba, jo visst sa jag jag måste bara hitta på ngt att äta då sa hon vi har massor av lax i ugnen så kom över så får du äta med oss. så det blev lax med pesto , potatis och sallad det var jätte gott, sen gick vi en promenad, skönt.

Idag när jag klev upp så har jag klippt gräsmattanoch det var ett motionspass för den ville inte fungera riktigt.

nu sitter jag i solen och njuter och deet är bara en natts arbete kvar sen är det semester JIPPI
Så i morgon åker jag upp till norrbotten jag oxå och blir borta en vecka så då får jag äntligen träffa mina älskade barn och gubbe med.

men då blir det inget bloggand för då har vi inget internet men det är ju därför man far på semester???? elller??????????

bilder........

Kommer 2 bilder från Mallorca, eftersom jag inte har visat ngn bild på min familj hittills så tänker jag inte göra det nu heller :)


Alla som varit på sunvig känner igen lollo, sen en fin bild från när vi var på bil utflykt, tagits någon stans på Mallorcas västkust kommer ej ihåg exakt vart (försökte konsentrera mig på att inte spy eftersom jag var rätt rejält åksjuk, smala och krokiga vägar och jag går inte ihop)

Laga mat...........

till sig själv är så himla tråkigt, när man är van att laga till en hel familj, så det har inte blivit den bästa maten denna vecka.

Middag i onsdags: Pasta med köttfärs keso och tomater, det blev faktist jätte gott och rätt så nyttigt

Middag torsdag: Ost och bacon korv med bröd, ketchup, rostad lök, lite ost bågar och cola till det
Nyttigt= NEJ Gott= JA
Tävling


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Annacill
i Nikitas blogg
Var med och tävla du också

lördagen=tjejfest

var ute med några gamla tjejkompisar i lördags, hade jätte kul. Inser att man borde ta sig tid att göra det oftare.

Söndan var jag jätte trött men dock INTE bakis trots att jag drack rätt så mycket.

När jag kom hem på sondagen så började jag packa eftersom resten av familjen skulle åka norröver på måndagen.
dom kom i väg ca 10 på förmiddan så då blev jag ensam och allena passade på att sova en stund eftersom jag skulle ut och jobba på natten sen började jag städa och tänk vad lätt det gick att städa när man får vara helt själv.

jobbade natt och hem och sova på tisdag morgon, sov till halv fyraa sen upp och gjorde mig i ordning för att ut och äta middag med några jobbarkompisar. vi var på Costas en rätt så ny grekisk restaurang.ÅHHHHHHH vilken mat det var kanon gott. Men jag stank säkert vitlök hela natten men det var ingen av gamlingarna som har klagat.

nä nu är det dags att gå och sova.........

natti natti (det spöregnar här så jag kommer aatt sova gott)

Då har man sovit sig igenom ännu en dag

Sitter nu påjobbet igen, men sen är jag ledig 2 nätter.

Har varit rättså fint väder i dag oxå, förutom en liten regnskur på dagen. Det komm precis när M var ute vid havet och badade tillsammans med en kompis och hans mamma, dom han i allafall bad en timme så dom var rätt så nöjda.Längtar tills imorgon kväll när det är tjejkväll, det är ngt som behövs med jämna mellan rum fast man är mamma.

Sen ska jag ut och äta middag med några arbetskamrater  på Tisdag innan jobbet, det har tydligen öppnat en ny grekisk resturang i stan(vilket jag helt har missat) Så det ska bli jätte trevligt. Jag är ju liks ensam och allena då så då kan jag ju göra som jag vill.

Nä nu kallar arbetetpå mig.Ha det så gott allihopa.

Ja då var man på jobbet igen

När denna natt är avklarad så är det bara 6 nätter kvar sen är det semester. JIPPI
Imorgon natt och 5 nätter nästa vecka så på morgonen den 14 juli så är det semester för min del.

Men på Lördag är det Tjej kväll som gäller vi är 4 gamla kompisar som försöker gå ut och roa oss 1 gång per halv år men det är inte alltid så lätt att  få det att passa för oss alla
Jag har ju som sagt var 3 barn och  jobbar var 3dje helg, M har 2 barn men är ledig alla helger E har inga egna barn men hon har 2eller 3 bonus barn plus att hon oxå jobbar var 3dje helg och inte samma som mig. K hon har inga barn och är nu singel sen några månader tillbaka så hon kan roa sig när hon vill men då är det vi andra som sätter käppa i hjulen.
Vi hade bokat in en helg tidigare i vår men då fick K influensan så då fick vi ställa in eftersom hon är den enda som bor inne i sta vi andra bor alla några mil utan för så det var ju henne vi skulle till innan krogen.

Nä nu ringer dom på mig så nu är det dags att gå och arbeta igen

bye bye

Då var det torsdag..........

det har varit kanonväder här men jag har sovit hela dagen eftersom jag ska ut och jobba i natt igen. Men reten av familjen har varit i väg till min mamma som fyller år i dag.
Grattis grattis lilla mor.
V förkylning börjar bli bättre men det är fortfarande astma medicin flera gånger om dagen.

Jobbångest..........

Nu har helgen och måndag och tisdag passerat, haft fint väder så vi har gjort massor både ute och inne. Har blandannat fixat färdigt altanen och hunnit vara på grill fest hos några kompisar. Men i måndagskväll fick jag jobb ångest,Eftersom vi har varit ledig hela familjen i 1 vecka så har det känts som semester men då kom jag ju på att jag har 8 nätter kvar att arbeta suck.

Men nu när jag sitter på arbetet så går det rätt så bra.

På måndag åker resten av familjen tilll norrbotten så då blir jag ensam en hel veckaså åker jag upp när jag får semester.

Nä nu är det dags att gå och jobba igen.

RSS 2.0