Tisdag och jag är trött

har tillbringat dagen på Storsjöhallen i Holmsund tillsammans med gubben och de 2 hemmavarande barnen, badat och åkt  vattenrutchbana i massor. Så nu är jag trött och slut men ska nu gå och sova så jag orkar jobba i natt, har ju 3 nätter framför mig nu.

Vinter tid

i natt fick vi sova en timme längre, jätte glad aii jag var ledig i helgen för en extra timme när man jobbar natt brukar kännas som en evighet.

V har ju inte förstått det här med sommar occh vinter tid så hon vaknade i samma tid som vanligt (hon tog ju i och för sig sovmorgon i fredags när jag fick väcka henne kl 8).
Men det är tur att jag har en morgonpigg man som klev upp så jag fick lite sovmorgon i dag.


tillbringade går dagen med lite städning och sorteringoch massa fotande, har nämligen fotat och vägt drygt 30nya anonser som ska ut på Tradera. Ska försöka hinna med det senare i dag.

Sitter nu och väntar på att M ska komma hem från sin kompis så vi kan åka in till stan för att fixa lite av de sista vinterkläderna.

Så ska vi dessutom passa på och fuska genom att äta lunch i stan.

Nu kom sonen in genom dörren så nu är det bara att packa ihop och fara.

Med sorg i hjärtat ......

......Har jag skickat min 9 årige son på semester i 12 dagar utan mamma & pappa, men han var naturligt vis överlycklig.

Kl 8 nu på morgonen dök farmor och farfar upp och då var det dags att packa in sonen med väskor i deras bil, massa kramar senare så åkte de i väg till Stockholm där de ska bo hos faster, tills på onsdag morgon typ 04:00 då farfar skjutsar ut sonen och faster till Arlanda.
Vid 6-7 tiden någongång startar flyget som ska ta dem till Tunisien.

Jag väntar mig ett samtal denna morgon eftersom jag liks jobbar så jag är ju vaken då.

En vecka senare på eftermiddagen så landar de på Svensk mark igen, då skall sonen sätta sig i farfars och farmors bil igen för att åka de nästan 70milen hem för Torsdag morgon den 5/11 kl 8:00 sså ska han sitta i skolbänken igen antagligen en aningen trött.Så de senaste dagarna hår gått åt till att tvätta planera och packa, och ja jag tror jag har skickat med allt.

Negativ????inte jag eller?

den här hittade jag både hos Litentanta & Kristina

5 negativa saker om mig själv

*gladulle säger eller? i nästan varje mening och gubben hatar det
*gladulle röker igen
*gladulle vet att hon måste träna sin rygg, men är för lat
*gladulle har en tendens att skrika lite för mycket på sina barn, särskilt när hon är trött.
*gladulle har lätt att ta gubben förgiven, dålig på att tala om att jag älskar honom.

onsdag

veckorna går i en rasande fart vare sig man jobbar eller är ledig.

I går var jag barnvakt åt en kompis barn, så i går eftermiddag var det fullt hus här hemma, 3 st 3åringar, 1 snart 5 åring, 1 7 åring och 1 9åring. Hon har tvillingar som är 3år, men det gick riktigt bra, trodde at det 3 treåringarna skulle ryka ihop om leksakerna men de skötte sig jätte bra.

I dag står Förskole lämning och FSG (Förvaltningens Samverkans Grupp) möte som står på schemat.
plus det vanliga städning, plockning och dammsugning, sen om det hinns medlite krattning av löv.

I kväll måste jag sätta mig och planera M´s packning för på lördag åker han till Stockholm med Farmor & Farfar sen på Onsdag nästa vecka flyger han till Tunisien på Semester med sin Faster i en Vecka.
så det måste packas för både varmt och kallt väder.
Han ska vara hemifrån i 12 dygn, han kommer nog att klaraa det bra frågan är hur jag och gubben ska kunna vara utan våran son så länge.

Vågen

Datum:                                                        +/-                                                             totalt
10augusti                                                   Startvikt?                                                  0
17augusti                                                    -2,8kg                                                      -2,8kg
24augusti                                                    -0,2kg                                                      -3,0kg
31August                                                     -0,3kg                                                      -3,3kg
7September                                                 -0,3kg                                                      -3,6kg
14september                                                -0,3kg                                                      -3,9kg
21september                                                -1,2kg                                                      -5,1kg
28september                                                -1,0kg                                                      -6,1kg
5oktober                                                      +0,4kg                                                     -5,7kg
19oktober                                                     -1,8kg                                                     -7,5kg


Det var jätte härligt att ställa sig på vägen i dag när jag vaknade -1,8 kg på 2 vekor, säkert ännu mer eftersom jag inte vägde mig förra veckan (är rätt säker på att jag hade gått upp efter allt fuskande).
Nu har jag passerat första delmålet med 7hg, nu är det BARA 9,3kg kvar tills jag kommit i mål. Jippi
man kan kanske satsa på beach 2010.

Första innebandy träningen

Dock inte för mig, utan för yngste sonen. Var det i dag kl 16 en knasig tid men det var den de fick.
Det blir lite jobbigt när gubben jobbar till 19:00 så grabbarna fick gå direkt från fritids och jag hämtade V på förskolan och cyklade dit. ( i spöregn)Efter att ha klivit upp och förberett middagen så gott det gick innan jag for, för jag känner mina barn de blir hungrig tidigt och då blir de griniga alla 3.

Så 17:15 hoppade vi av cyklarna utan för huset och 17:30 stog middan på bordet TACOS blev det men det var 15 griniga minuter. men nu är de mätta i magen och sitter i soffan och ser på tv och trycker lite Chips till fredags mys.

Själv försöker jag ladda för en helg på jobbet *suck* inte sugen på att jobba i helgen men vad gör man. gubben jobbar oxå så svärmor ska vara här, så då måste jag planera så att allt flyter på med mat och sånt + att jag ringt och fixat så att M har någon att åka med i morgon när det är handbolls sammandrag i Robertsfors.

ibland känns det som om det skulle vara underbart att slippa jobba helger, men jag trivs ju med att vara ledig mitt i veckan. undra om man får slippa helgerna men behålla samma lön?


Nej nu ska jag fixa vidare här så jag bara kan gå och sova i morgonbitti när jag kommer hem från jobbet.

torsdag

Pappers rensning har pågått här hemma under dagen, eftersom jag jobbar en del fakligt så blir det en del möte och papper som jag är så duktig att lägga på hög till senare, så nu har jag gått igenom en stor bunt som nu sitter så fint i en pärm.
Nu är det bara kontoret nere i källaren som behöver sig en genomgång, gubben har sagt i 6månaders tid att han ska röja men inget har hänt, så jag får kanske ta tag i det också.

endast ledig i dag så väntar en hel helg på jobbet.

Nä nu är det dags att fixa mellis till yngste sonen som har kommit hem från skolan.

Vågen

blev bortglömd i går morse eftersom det var en son som inte mådde så bra. Så jag tänker vänta tills nästa vecka innan jag ställer mig på den.

Tog nya tag i går med maten eftersom jag fuskat alldeles för mycket så har det jävla söt suget kommit tillbaka, inte kul men när det var som värst i går så satte jag mig och mumsade på Ost kuber och inte vilken ost som hellst utan Västerbotten ost som är min favorit.

Har äldsta sonen hemma idag oxå, han mår bra nu så i morgon är det skola igen, har i allafall fått ligga och vila nu på förmiddagen så jag orkar jobba i natt.

Ny Vecka

ja då var det måndag igen, ska jobba i natt får de hur det blir med det älsts donen är hemma i dag med ont i magen och lite diarre. MAGSJUKA ???? eller förstoppning det får morgonen utvisa.

Mitt i ett jobbarsvep

Ja nu är jag så här frånvarande på bloggen igen. Men är inne i en jobbar period och då går det mesta ut på att jobba, sova och det tid man är vaaken så måste man ta hand om familjen.

Men i går kväll tog jag hand om mig själv, dvs var på After Work med några jobbarkompisar så jag kom hem strax efter 1 i natt.
Trevligt och masor med god mat och dryck, vi var på en restaurang som heter Costas så det var grekisk buffe som gällde, massor med Tzatziki blev det, vilket är hellt rätt när det gäller LCHF fast det blev en hel del pasta och bröd oxå.
Har trillat dit och äter hellt fel igen så jag undrar om jag ska ta några daga och dricka proteinpulver så att jaag får sötsuget att försvinna.
Det blir nya tag på måndag.


NU HAR DET HÄNT

Nu på morgonen när jaag håll på hjälpa grabbarna att komma i väg till skolan, så kom en liten tjej glad i hågen med en SAX i ena handen och en rätt rejäl HÅRTUSS i den andra.

hennes lugg som i går var så lång att den gick att sätta upp i pipplotterna är nu en pannlugg.

Ja vad ska man säga, får vara glad att det inte var en av pippilotterna hon klippt av för då är det en tjej som hade blivit korthårig.

Ledig dag

För mig och V. M kommer hem direkt efter skola kl 12 och då har han en kompis med sig.

Lilla gumman sitter och tittar på tecknade Pippi som är hennes stora favorit just nu hon skulle kunna se det hela dagen, och när man säger nej då kommer den lilla 3ÅRINGEN fram i henne. då är det bara att hålla för öronen.

Nä nu är det dags att laga lite lunch till mig och gumman, ska bara se till att hon får på sig lite kläder eftersom hon fortfarande går i pyamas.

I dag har jag kommit till skott

jag har lagt ut en bunt auktioner på tradera.

sen har jag fortsatt att röja här hemma känns som man gör det hela tiden, fast det ser lika jävligt ut här hemma ändå.

Har lite lagomt ont i musklerna i dag, men inte så farligt som jag trodde, fast det var inte lätt att få benet över cykeln i dag (har en herr cykel med barnsadel bak på)
nu ska jag slänga mig i soffan och slappa en stund, sen blir det att gå och sova har nämligen en dotter som har varit vaken mitt i natten 4 nätter på raken, kan bero på att hon är lite förkyld, men det är inte kul att ta hand om en vaken tjurig 3 åring mitt i natten och se till att hon inte väcker sina syskon som ska upp till sskolan.

Vågen

Datum:                                                        +/-                                                             totalt
10augusti                                                   Startvikt?                                                  0
17augusti                                                    -2,8kg                                                      -2,8kg
24augusti                                                    -0,2kg                                                      -3,0kg
31August                                                     -0,3kg                                                      -3,3kg
7September                                                 -0,3kg                                                      -3,6kg
14september                                                -0,3kg                                                      -3,9kg
21september                                                -1,2kg                                                      -5,1kg
28september                                                -1,0kg                                                      -6,1kg
5oktober                                                      +0,4kg                                                     -5,7kg


Efter några veckor med lite fusk hit och dit så visar vågen ett plus så nu jä....r är det bara att ta nya tag.

Än så länge är Sävar mammorna strået vassare

än sina 9 åriga söner.

Mammorna vann med 4-0 vilket ingen av killarna hade räknat med från början.
Själlv gjorde jag en prakt vurpa med en liten flygtur, tur att jag var helt oförberädd så jag han aldrig spänna mig vilket gjord att jag slåpp göra illa mig. Trodde nämlingen inte att det kunde ta tvärstopp när man sprang i hop med en 140cm spinkig 9åring, men jag lovar er det tog tvärstopp.

Sen att man kommer att ha träningsvärk i morgon det är en helt annan sak.

Det finns dock en nackdel med denna vinst, det är att de kommer att kräva revanch nästa år:)

Dagarna går i en rasande fart

i fredags var jag och klippte mig och färgade håret, blev 2 färger rött. Blev jätte nöjd.

Sem har resten av helgen gått åt till att röja både innomhus och utomhus, så nu har vi hunnit med det mesta, har bara en stor laddningen som vi ska med på återvinningen.

Har tänkt lägga upp ett antal auktioner på tradera men har inte hunnit det. ska försöka göra det i morgon.

i dag gäller laddning inför fotbollsmatchen, vill bara påpeka att det spöregnar här.
inte kul. men vad gör man inte för sina barn.

effektiv dag

alla fönster är putsade (utom insidan av köksfönstret)

damsugat och torkat golv i alla rum förutom köket och källaren förstås men med tanke på att huset är på 125m2 plus em lika stor källare så är jag rätt nöjd.

plockat i hop på barnens rum för att kunna damsuga och torka golv
(legobitar åker så lätt in i damsugaren, båda grabbarna bygger mycket lego just nu)

hunnit med ett samtal med M´s fröken, han har lite problem med simmningen så han ska få extra simmundervisning varje måndag fram till jul.

Lagat middag, (håll igång så mycket så jag glömde bort lunchen så det blev en fil tallrik vid 13:15)

Varit på föräldramöte på V´s förskola där jag frivilligt tog på mig att skriva minnes anteckningar,
vet inte vad jag tänkte på eftersom vi inte har någon fungerande skrivare så jag får renskriva för hand
stakars de som ska läsa.

så  i kväll ska jag ta det lugnt.

i morgon bitti bär det av till frissan för klippning och färgning.


-4grader

var det kl 06:30 och det är fortfarande minus och jag som ska putsa fördigt fönstrena i dag.


hoppas på plus grader senare i dag så jag hinner med det.

RSS 2.0