Grattis Loreen

Vilken kväll det blev och det var helt rätt låt som vann, älskar den. Sov dags i morgon bär det av hem igen.


En hel kväll blev det

Först var vi på snaps sen hamnade vi på Patricia där kvällen blev till mogon så nu är kl 05:52 så det är dags att sova en stund.


Slappar på systers ballkong

Efter en dag med lite shopping, ett par nya skor från min favorit skoaffär som inte finns där hemma. Och ett par shorts för det glömde jag packa.


Avbrott i vardagen

Sitter just nu på umeå flygplats och väntar på att flyget till Stockholm. Ska åka på en mini semester till syster och svägerska, kände häe om veckan att det är det jag behöver för att orka med kaos sommaren som väntar. Ska bli underbar att komma till riktig vår/ sommarvärme i några dagar tillskilnad från vårat svala väder här i norr. Det var nämligen minusgrader här så sent som i söndags natt.


Inget vidare vårväder

Är kall och frusen efter att ha varit på fotbollsmatch. Kyligt, regn & snålblåst är ingen höjdar kombination.
Villha sommar värme Nu.
Semester vore inte helt fel med tanke på vilket kaos det är på jobbet, känns som att denna sommar kommer att bli total kaos semestern börjar om en dryg månad. Vi saknar 5 vikarer som måste jobba hela sommaren och med tanke på att vi endast är 11 st i min grupp så är det hälften av personalen som saknas. På 1 månad ska hon hinna hitta och inskola 5 personer som ska klara av att jobba natt och kunna vara självgående eftersom vi bara är 4 st som jobbar varje natt.
Känns inte som en rolig sommar att se fram emot.


lånad men helt underbar

Får jag presentera dig en vän som heter Avundsjuk. Du träffar honom, när allting går bra i ditt liv. Hans bror, Skenhelig, är trevlig mot dig när ni träffas men snackar skit om dig bakom din rygg. Deras syster, Patetisk, behöver delar av ditt liv för att kunna leva själv. … Varför?   För att du representerar allt, dom inte är. Då kan du kalla på mig, och vem är jag? Jag är Leende och jag ska förstöra deras dag! :)
lånad från Mirkas blogg

RSS 2.0