Då var innebandy säsongen 2012/2013 slut

Fullt ös hela lördagen 5 matcher, på två olika hallar så jag flängde runt stan för att hinna med se så mycket som möjligt, gick si så där för grabbarna. Den äldre slutade säsongen med 1 vinst och 2 förluster, för den yngre blev det en förlust och en oavgjord under lördagen.
Under sista matchen under lördagen var olyckan framme, hos lillasyster som inte idrottade utan lekte med andra småsyskon som var med.
En rejäl vurpa utanför hallen, skrap sår på händer och knän och ett fint skrapsån nedanför vänster öga och en liten fläskläpp på det.
 
Söndagen blev det bara 2 matcher för lillebror en förlust och en vinst, sen avslutade de innebandy säsongen med att gå på Frasses på Ersboda och käka tillsammans.
 
 
Vädret i helgen har varit underbart men jag har ju mest varit inne men har sett lite av solen iallafall och våran uppfart har känt av solen och värmen så det har tinat på rätt så bra, var uppfarten på norrsidan Schöld detjuvar ett tjockt lager is där eftersom vi inte varit allt för noga med snöskottningen i vinter ( jag skyller på att snöslungan la av precis efter jul) 
 
Nä nu ska här ses på tv och slappa lite tänk att man kan bli så trött och slut av att titta på idrott en hel helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0