Valborg

I morgon är det 1 maj, hoppas på bättre väder än i dag såhär har det nämligen regnat av och till hela dagen, men lagomt tills att brasan skulle tändas så så lättade det upp så vi gick en sväng till brasan. 
Ännu är vi hemma igen och doftar framför tvn

Söndag & Måndag

Kände migpiggare i söndags, så därför ställde jag mig på innebandyplanen för andra gången i mitt liv, denna gång var det älste sonens innebandy lag som stod för motståndet, mammorna hade inte en chans mot dessa 12-13 åringar.
det blev stor stryk. Men kul hade vi.
 
Måndag: ett fint blåmärke på ena benet påminner mig om söndagens innebandy. Ett besök på NUS med mellan på öron näsa & hals mottagningen resulterade i att det blir operation om ca 3 månader för att ta bort en stor polyp bakom näsan.
Jag känner bara så att varför har ingen lyssnat på mig de senaste året när jag har pratat med läkare och bett att de ska kolla upp honom och fått till svar att han är så stor att har han haft problem så har det vuxit bort nu.
Det var först läkaren på barnmottagningen som tog mig på allvar och sa naturligtvis ska vi kolla upp det, så nu är det gjort.
 
Det jag tror att många läkare har gått på är att han inte ha snarkat, men då kan jag tala om att min son är bevis på att man behöver inte snarka fast man inte kan andas genom näsan.
11 år gammal och tycker att det ska bli jätte skönt att kunna andas genom näsa.
 
sen ut och jobba sista natten för April månad, nästa gång jag jobbar är det den 1 maj.

Det blev ingen jobbarhelg

Utan det blev magsjuka istället urk. Mår bättre i dag men är fortfarande matt.

Skadan i dag


En bild från i tisdags kväll

Såret från i helgen, ser mycket finare ut i dag.

En 11 årings tankar

I går när 11 åringen kom hem efter en kväll  på fotbollsplanen med kompisarna, så frågade jag som vanlig hur det hade varit  och om det var nått lag som hade dragit igång träningen.
Jo flickor 00 hade varit där och tränat, så blev han tyst en stund Sen säger han, mamma vet du vad det stod på S och E S tröjor? Nä svarar jag. Mamma det stod FUCK CANCER , men mamma jag tänkte att det var helt okej för dom att ha tröjor som det stod så på. 
Ja gubben det är helt ok att ha en tröja med FUCK CANCER på när ens mamma just dött i cancer.
 

Ny vecka

Måndag natt och jag sitter på jobbet, har lång vecka dvs 6 nätter av 8. Blir dock lit upphackad då jag ska vana en natt för att följa mellansonen på sjukhuset, så det blir 2 jobbnätter, 2 lediga, 2 jobbarnätter1 vabbnatt och 1 jobbnatt. Sen långledigt.
 
Fick samtal från allergi sköterskan från barnkliniken i dag hon ska kalla till elevvårds konferens angående sonens besvär så då kanske det händer något, skulle vara skönt att få flytta ut honom från klassrummet som gör att han är konstant snuvig så snabbt som möjligt, men har svårt att se att det händer innan sommarlovet. Vi får vänta och se.  
 
nä nu är det dags att arbetavidare. 

Då var innebandy säsongen 2012/2013 slut

Fullt ös hela lördagen 5 matcher, på två olika hallar så jag flängde runt stan för att hinna med se så mycket som möjligt, gick si så där för grabbarna. Den äldre slutade säsongen med 1 vinst och 2 förluster, för den yngre blev det en förlust och en oavgjord under lördagen.
Under sista matchen under lördagen var olyckan framme, hos lillasyster som inte idrottade utan lekte med andra småsyskon som var med.
En rejäl vurpa utanför hallen, skrap sår på händer och knän och ett fint skrapsån nedanför vänster öga och en liten fläskläpp på det.
 
Söndagen blev det bara 2 matcher för lillebror en förlust och en vinst, sen avslutade de innebandy säsongen med att gå på Frasses på Ersboda och käka tillsammans.
 
 
Vädret i helgen har varit underbart men jag har ju mest varit inne men har sett lite av solen iallafall och våran uppfart har känt av solen och värmen så det har tinat på rätt så bra, var uppfarten på norrsidan Schöld detjuvar ett tjockt lager is där eftersom vi inte varit allt för noga med snöskottningen i vinter ( jag skyller på att snöslungan la av precis efter jul) 
 
Nä nu ska här ses på tv och slappa lite tänk att man kan bli så trött och slut av att titta på idrott en hel helg.

Ja då var det fredag igen

Jag har nu arbetat 2 nätter och jag vet inte om det är för att jag var ledig i 2 veckor eller om snart 12 års natt arbete börja ta ut sin rätt men jag har varit jätte trött dessa nätter, hoppas att det var en tillfällig svacka.
 
sitter i sängen och laddar för att fara på Ica och handla det sista inför helgen, måste bara kolla så jag harnplanerat rätt eftersom det är innebandy cup hela helgen för båda grabbarna så gäller det att ha koll på allt så ingen blir utan mat osv. även att lilla fröken har något att roa sig med, är inte alltid så kul att vara lillasyster och måsta hänga med i denna idrottstokiga familj.
 
det är i alla fall plus grader ute i dag hoppas det håller i sig vill ha vår nu, eller helst i går.

Operation röjning

Pågår i förrådet, nu åker allt som har sparats på de senaste åren vissa grejor ska säljas, åkt med ett helt lass till myrorna i dag, så det blir säkert bra när jag är färdig, men jäklar vad mycket man sparar på eller, stoppar in i förrådet för att ta hand om sen och nu är sen.
syn bara att jag kom igång med det lagom tills man ska ut och jobba två nätter, jag har ju "endast" varit ledig i två veckor undra varför jag inte gjorde det då.
 
 
 

I bland är livet fördjävligt

Har de senaste dagarna suttit och läst igenom en blogg som heter gladilivet, skrivet av en tjej so är lika gammal som mig och bor i samma "by". Hittade den dock lite försent eftersom hon dog den 31/3 efter en jobbig kamp mot cancern. 
Har ju vetat att hon har varit sjuk, efter som jag sett henne på massa matchers, men att det var så illa visste jag inte. Hon har nämligen tvillintjejer som är lika gamla som min läste son.
jobbig läsning särskilt de sista inläggen då hon fått veta att det inte finns något mer att göra, att hon inte kommer att klara av detta.
 
mina tankar går naturligtbis till den resterande familjen.

Ännu ett psykbryt

På dottra igen, men nu är rummet städat av mamman i familjen..
 
sista dagen på påsklovet ska bli skönt att återgå till vardagen igen, skicka i vag ungarna till skolan så de får rasta av sig lite igen, kan verkligen behövas.
 
Snöat har det gjort i natt och på morgonen så jag undrar vart tog våren vägen, det är ju 7 april.

Tiden går

Länge sen sist, fattar inte vart tiden tar vägen
familjen lever och mår, läste sonen går nu i 6an och har nyss fyllt 13 år tänka sig att jag har en tonåring som börjar högstadiet till hösten, tvåan går i 4an och trivs bra med det trots att det visat sig att han är allergisk mot "skolan" eller något i deras klassrum som de började i i höstat gör honom snuvig, håller på att utreda honom för detta . Lilla fröken är inte så liten längre har snart klara av ett år i förskoleklass så till hösten är hon en etta gluttare.
 
idrottas gör det en hel del och det är barnen som står för den delen så helgerna man är ledig från jobbet vet man vad man gör, men jag älskar det och tycker det är skit roligt en riktig idrotts morsa harbjag blivit och nu när de har blivit äldre så blir det ju cuper på andra orter, så i somras var i till pite på pite summer games med läste sonens fotbollslag 3 nätter i tält och skitväder mest hela tiden men helt underbart för utom första natten när jag höll på att frysa ihjäl endast 3 grader ute och en trasig sovsäck så dag nr blev det inhandling av ny sov säck sen gick allt bra och killarna tog sig till 8 dels final och det var typ 90 lag med.
 
i december mellan jul och nyår bar det i väg till övik på paradiscupen i innebandy och då bodde jag och de två minsta på hotel eftersom gubben är tränare så fick han ligga i skolsal med grabbarna som skulle spela.. Riktigt bra gick det även där slutade 4 a . Nästa helg blir det avslutning på innebandyn när båda grabbarna ska spela umecupen.
 
Sen drar fotbolls säsongen i gång och då ska denna mamma ägares lagledare för flickor -06 få se hur det kommer att gå.
 
jobbar fortfarande natt och trivs med det. Men vem vet en vaker dag kanske man hittar på att man vill göra något annat problemet är att jag inte vet vad jag skulle vilja göra i ställe.

Tänk att en 6 åring kan få en att bli så arg

Så att man blir så trött att man inte orkar göra nått mer under resten av dagen

RSS 2.0