Baksmälla.............

nu när klockan har passerat 22:00 börjar jag känna mig som en människa igen, mått pest och pina hela dagen......... trodde att jag som 36åring skulle känna till mina begränsningar men ack vad jag bedrog mig.

Har inte gjort ett dyft här hemma i dag fast det finns tusen saker som behöver göras, men som tur är finns dom kvar även i morgonn:)

nå nu ska jag gå och sova
natti natti

Man mår som man förtjänar.................

sägs det.

Håller inte med om det, visst drack jag några glas vin i ggår på pubkvällen, men att jag skulle må så här i dag kom som en chock.
Sä bakis har jag inte varit på minst 15år, mådde så dåligt i morse så jag inte ens kunde fixa frukost till mina barn.

resten av dagen har inte varit så mycket bättre, inte ens pizzan till middan var god. Då är det ngt som är riktigt fel.

Då var det lördag igen.......

jag och gubben ska på pubkväll i kväll det ska bli jätte trevligt, länge sedan vi gjorde något sånt. senast när vi skulle ut i samband med min födelsedag så däckade jag med feber, nu har jag blivit dunder förkyld men det tänker jag strunta i. lite alkohol dödaar förhoppningsvis bakterierna.

Semesterplanering...................

då var det fredag igen tänk vad tiden går, om 4 veckor har vi förhoppningsvis kommit fram till hotellet i alcudia.
Längtar fast jag har massor att göra här hemma. Insåg att jag måste ut och skaffa mig lite nya kläder inför resan.
Barnens sommarkläder har jag redan fixat, men inser att jag själv väger ca 10kg mindre än förra sommaren så jag måste ju fixa lite nya kläder.

Varför ska man alltid väta med sig själv till sist, har till och med sett till att gubben har varit uut och köpt nya bad shorts (dom gamla är full med vit målarfärgs prickar)

Ny bikini har jag iallafall fixat det är ju allyid något. Sen kommer det alltid lika jobbiga dilemmat hur mycket kläder skitar 3 barn ner på 2veckor???????????????

Det ska bli spännande och se om vi får plat med allt i bilen när vi ska köra från stockholm eftersom det är därifrån vi ska åka.

Trött...........................

...........sov 4 timmar men är lika trött ändå undrar hur man ska orka varaa vaken i natt. det får så lov att gå.

ska snart börja fixa med middan undra vad man ska göra har 6hg köttfärs att leka med, kanske köttfärsbiffar, vi får se.
tänkte nästan lägga upp en kategori med mat för det är ju faktist min stora passsion. vi får se om man får tid någon gång i nästa liv kanske, känns just nu som om livet kör på i 180km/h. Det är så himla mycket som ska göras innan vi ska åka utomlands och det är ju nu bara drygt 4 veckor kvar tills vi far.

Kaos på Jobbet

Tur att V nu är frisk igen, hon tyckte det var lite konstigt att bli lämnad på dagis i dag men när hon fick sin nalle, snutte och tutte så gick det bra att jag gick.

nä nu ska jag gå och sova en stund ska ut och jobba extra i natt, det är kaos, det saknades 8 personer på natten denna vecka så iställe för att bli utbeordrad att jobba så tog jag en natt frivilligt.


Minus 2,1kg jippi

Jag blev skit lycklig när jag var och vägde mig i måndags -2,1 kg det känns jätte skönt. vet ju att det går bara man räknar och tänker sig för.

Det var vattkoppor.................

men V har klarat sig rätt lindrigt undan, lite prickar på kroppen endast 1 prick i ansiktet och det verkar inte ha kliat så mycket. Hon har varit hemma drygt en vecka nu så nästa vecka får hon gå på dagis igen.


DAGARNA GÅR, & jobbet går mig på nerverna

Även när man sover  sig igenom dom, är nu inne på 3dje natten på raken sen får jag vara ledig 2 innan jag gör lång veckan som innebär 5 nätter av 7.
B har varit hemma och VABBAT 2 dagar V har nämligen fått ett antal prickar på kroppen, vet ej om det är vattkoppor eller vad det är.
Har precis kommit underfund om att om 6 veckor sitter vi på Mallorca jippi. Längtar efter semester. Är less på jobbet och på att ha "dumma" chefer, som tror att dom kan komma igenom med vilket förslag som helst nu senast är att om vi blir sjuk på helgen ska vi ringa ut en vikarie själv. HUR LÅTER DET?

Så jag kommer att ringa min sektion på måndag för nu jävlar ska jag slå näven i bordet nån måtta får det allt vara. 

Städa tvätta diska...............

har jag hunnit med under förmiddan, men nu är det dags att fara på möte,
man hinner massor så länge man inte sitter för mycket framför datorn.

Räkna points= Viktnergång

Nu är det hårdkörning som gäller, det ska bort minst 6kg på 6 veckor så håll tummarna att det går.

det blev 4 points till frukost
nu är det en viktväktar bar till mellis =2p
Lunch viktväktarnas färdiga lassagne =5p
ett äpple till mellis = 0p
mexicana soppa med extra pasta och hårdbröd med mjuk ost5p
då är jag uppe i 16p så då har jag lite att spela på för den agliga dosen ligger på 22p

Lämningen fixad

Nu är M & V lämnade på dagis, och jag ska försöka få tag i facket för att se om dom kan hjälpa mig lite i dessa nerdragningstider.
sen i eftermiddag är det dags att sitta med på FSG förvaltningens samverkans grupp.


Tisdag morgon

Är så trött när klockan ringer men det är bara att pallra sig upp M ska ju till skolan.
Det har snöat hela natten och M som ville cykla till dagis i dag det går ju inte det ligger nog ca 4cm snö på marken och är 2minusgrader, Nä nu måste jag sätta fart så att vi är på dagis till kl 9.

MÅNDAG 7 APRIL 2008

Ledig så jag och V har varit på öppnaförskolan ipå förmiddan, M var hemma med B som oxå är ledig i dag.
Åkte sen hem med V sen åkte jag in till stan för att gå till viktväktarna och väga mig, nu behöver jag verkligen en morot så att det händer något, usch vågen visade 2kg upp sen sist inte alls kul, men jag fick massor med motivation kul.

Middag blev kyckling filé med ris och favorit sås det ger bara 4,5 points

Nu sitter jag trött och sliten fråmför datorn, så det är nog snart dags att gå och sova
natti natti

Söndag 6 April 2008 LOPPIS

Upp tidigt och iväg på loppis, eftersom jag var själv så kunde jag inte gå runt och kolla vad dom andra sålde för något, vilket i och för sig var bra eftersom jag inte behöver något just nu.

Gick bättre än förväntat fick sålt en del barnkläder och leksaker, blomkrukor, gardiner och 19 påsar mjukkaka
så när avgiften var betald så var det nästen 1100kr plus det känns riktigt bra.

Hem och B hade lagat plommonspäckad fläsk kotlett till middag MUMS det var jätte gott.

Trött och slut på kvällen

Lördag 5 April 2008 B jobbar och vi andra tar det lungt.

B jobbar och vi andra är hemma och tar det lungt. Mormor och morfar (dvs mina föräldrar)  har hjälp dom med att betala Mallorca resan över internet, dom tillhör generationen som fortfarande inte litar på att betala med datorn så dom har aldrig lärt sig hur msn gör.

Farmor var även förbi en stund på förmiddan sen gick hon hem för att vila en stund för hon ska baka i bagarstugan i kväll så ska jag försöka sälja lite mjukkaka på loppisen i morgon.

När B kom hem från jobbet så ringde han till farmor för att kolla läget då stod hon i bagarstugan och slet och var inte alls nå pigg . Bihåleinflamation och  feber, så jag åkte upp och hjälpte henne att baka färdigt den första satsen hon hade gjort.  Det blev 30förpackningar  få se om jag kan sälja något i morgon.

Frdag 4 April 2008 fixa växelkassa

M till skolan men M & V hemma med mig i dag. har fixat och donat och packat för jag ska stå på loppis på söndag,
På eftermiddan efter att V hade sovit gick vi till banken för att fixa lite växelkassa till söndagens bravader.
Midagen blev Hamburgare med egen gjord klyftpotatis.

Torsdag3/4 Fackligt arbete

Barnen till dagis och skola i dag, själv tog jag det lungt på för middan sen efter lunch var jag på Lokala Samverkans  Gruppen, så det blev lite fakligt arbete. sen skynda och hämts barnen och hem & fixa middag, fast det tog tid att hämta dom så B hade hunnit hem före och höll på att laga korv och makaroner.

onsdag 2/4-08 dags att skaffa PASS

Varit och skaffat Pass till V i dag och jag och B har förnyat våra M & M är giltiga i 1 år till det är tur för det är inte billigt att skaffaa påss till hela familjen, först sparar man och gnetar för aatt få i hop till resa och fickpengar sen så går det på 2000kr om vi skulle skaffa pass till hela familjen.

varit och storhandlat, känns som om maten bara blir dyrare och dyrare. Tråkigt.

Pytti panna till middag.

Tisdag 1 april 2008 Ögoninflamation?

Aprill aprill di ndumma sill............................
Tror iallafall inte att jag blivit lurad i dag, men när man inte har någon morgontidning och det som går på tvn bara är barnprogram, så missar man alla april skämt.

M har varit i skolan oc M har varit på dagis, men V fick vara hemma för hon är lite förkyld och dom trodde på dagis att hon hade ögoninflamation, för hon var geggig i ögat när hon vaknade. Men som på mina övriga barn så var det inte ögon inf. utan snor som kommer ut den vägen, jaag vet att det låte äkligt men det är tydligen rätt så vanligt. Har barn ögon inflammation så blir dom oxå röda i ögat.


Så jag och V knatade i väg på öppna förskolan några timmar på förmiddagen för att få tiden att gå, och hon älskar att vara där.

efter att ha hämtat dom stora på eftermiddan vr det dax för middag och jag är inne i ett stimm utan nånsom helst fantasi, det är ju himla lyckat när man försöker gå ner i vikt.
Det blev potatisbullar och bacon, nyttigt och bra:(

Lägt ut mer auktioner på tradera underdagen.

Måndag 31 mars

Sovit till kl 13:00 upp och röjt lite hämtat barnen vid 15:00 tiden.
Bara en lugn kväll här hemma lagt ut lite grejor på tradera .

30/3-08 SOVAR DAG

Söndag 30 mars 2008:

Det var skönt att komma hem tidigt och få gå och lägga sig, sen har det varit en sovar dag eftersom jag ska ut occh jobba en natt till.

M har haft innebandy träning, B följde med han och jag var hemma och badade dom barnen som var hemma.

I kväll när jag kom på jobbet så hade jag en jobbar kommpis som hade glömt att ställa om klockan, ingen rolig start på kvällen när man sitter i godan ro hemma och tror att kl 20:15 en ringer dom från jobbet och säger att den är 21:15
dvs att man började för en kvart sedan.

29/3-08 Lugnet lägger sig

Lördag 29 mars 2008:
Lagomt till lunch fort syrran och hennes barn till mormor & morfar för i morgonbitti bär det hem till stockholm igen.
När vi hade ätit lunch så gick jag och la mig och sov i 4 timmar ska nämligen ut och jobba i natt och det är en härlig natt att jobba, tänk att en timme kan göra sån skilnad.

Fast det känns ju än jävligare på hösten när man åker på att jobba en timme längra, det är skit jobbigt och vi har ju redan räknat ut att det är samma nattgäng som får en timme kortare i natt som får jobba en timme längre i höst , Ödets ironi eller?

Käkade Pizza till middag för på måndag börjar nya tag när det gäller viktminskningen. Det är ca 8 veckor kvar tills vi åker till Mallorca och jag vill gå ner 5kg till dess håll tummarna för mig att jag ska lyckas och att jag har karaktären att motstå alla onyttig heter.

28/3 LEOS LEKLAND

Fredag 28 mars 2008:
I dag var det dom lite större barnens dag dvs vi åkte och lämnade V hos mormor och morfar. sen for jag och syrraan med dom 4 sora till LEOS LEKLAND I BRÄNNLAND.

där var det fullt os medvetslös i prinsip 5 timmars lek och stoj till och med vi mammor fick ge oss in i kätterstälningarna och kasta oss ut för ruchkanorna. Barnen hade så kul så dom hade nog kunnat stanna flera timmar till. men det var helt klart värt besöket.

Gå in på deras hemsida och läs mer: http://:www.leoslekland.se

väl hemma igen blev det middag och fredagsmys med film innan dom små somnade.

27/3-08 Slö Slapp och likgiltig

Torsdag 27 mars 2008:
2 trötta mammor och 5 trötta barn i dag så vi har bara tagit det lungt i dag. Jag själv har gått i tröja och långkallingar hela dagenoch syrran gick i pyamas fram till middan.

Det är skönt att ha en sån här slappar dag med jämna mellan rum.

26/3-08 Kina restaurang och shopping.

Onsdag 26 mars 2008:
Upp tidigt och göra i ordning alla för kl 09:00 gick bussen in till stan. vi hann med den utan att behöva stressa ihjäl oss. men syrrans 6åriga tjej blev åksjuk på bussen.

Gick runt och tittade och shoppade lite sen blev det lunch buffe på kinarestaurang, mums vad gott det var.

sen lite mer shopping och sen god fika på eftermiddan. Det blev en hel dag vi gick ut genom dörren ca 08:50 och kom tillbaka ca16:00

Gjorde en enkel soppa till middag eftersom vi stoppat i oss så mycket på stan.

Trötta barn och mammor på kvällen men det blev iallafall 2 glas vin innan jag somnade:)

25/3-08 Småplättar till 7 ungar

Tisdag 25 mars 2008:
gick och lade mig när jag kom hem från jobbet, men det blev ingen skönhets ömn direkt, blev säkert väckt 15 ggr mellan 07:00 och 13:00. Inte så konstigt när det visade sig att det hade varit 7 st barn här från 09:30 ungefär, då är det lite svårt att ha en låg ljudnivå,
B hade dessutom stått och gräddat småplättaar till alla 7 till lunch det skulle aldrig jag ha orkat. Jag hade på min höj stekt tunnpankakor. Han hade gjort pankaks smet på 1,2l solhavre och allt gick åt.

Eftermiddagen var det full fart och jag och min syster fixade Tacos till middag det blev väldigt uppskattat.

24/3-08 Köttbullar och prinskorv i massor

Måndag 24 mars 2008.
Så fort barnen öppnade ögonen så undrade dom :När kommer kusinerna? kl hann bli 13:30 innan dom dök upp, men det blev lek på en gång.(lek och lek det blev att sitta framför tv-spelet)
Jag la mig och vilade en timme eftersom jag ska jobba i natt. Fixat middag 40st prinskorv och 30st köttbullar och massor av potatis och allt gick åt på 2 vuxna & 5 barn.
23/3-08 Moster & kusinerna kommer

Söndag 23 mars 2008:
I dag kom min syster och hennes 2 barn på besök frånn Stockholm, eller det vill säga dom kom till mormor och morfar i dag. så morfar fick komma ut och hämta oss för B jobbade och då har jag ju ingen bil och M & M höll på att längta ihjäl sig efter kusinerna.

Lek och stoj hemma hos mormor & morfar hela eftermiddan, sen kom B och hämtade oss efter jobbet.RSS 2.0