En migrän natt på jobbet är inge kul

Vid 23 tiden i gårkväll kom huvudvärken smygande, tog 2 alvedon men inget hände och naturligt vis hade jag inge pronaxen med mig så det blev värre, fick en tradolan lite senare under natten av en kollega så det släppte lite i allafall. Tur att det var natt och de flesta lamporna var släckta för de få tända lamporna gjorde mig illamående.

Med hjälp av mina kollegor så tog jag mig igenom natten med det var ingen höjdare, fast jag blev glad på morgonsidan när jag skulle hjälpa en dam isäng när hon klappar mig på handen och säger du är alltid så snäll du.
Sånt värmer gott i hjärtat.

Hem och sova några timmar för att sen upp och se äldsta sonen spela innebandy.
de hade vunnit första matchen som de spelade medans jag sov och förlorade denn andra.

sen blev det full fart hem och beställa pizza eftersom gubben skaa ut och jobba i natt.
Nu ska jag ta det lungt och se till att få ungarna i säng i tid så jag oxå kommer isäng i tid.

Kommentarer
Postat av: litentanta

Stackare, dottern dras också med migrän och jag har nu äntligen lärt mig att det är stor skillnad mellan sån där "vanlig" huvudvärk som jag dras med jämt och er migrän....



Du har aldrig provat de där hyfsat nya, och givetvis snordyra, tabletterna, nässprayerna och allt vad det nu är, mot migränen? Är lite nyfiken på om de fungerar nämligen.. Nu kan iofs inte dottern ta dem, heller, hon tål i stort sett bara Ketogan och Panocod/Citodon, lite dumt då man ju inte kan ta dunder jämt..



Kanske läge att kolla in nya Robinson ikväll då? Vi ska ivf göra ett försök men jag är lite tveksam. jag är inte så imponerad av Roberto vad han nu heter.



Kramen på sig och sov gott!

2009-11-21 @ 18:29:10
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0