Måndagmorgon

nu är barnen lämnad på skolan och förskolan så nu ska jag gå och lägga mig en stund, eftersom jag ska ut och jobba i natt.

Sen ska jag försöka hinna in till stan en sväng, måste nämligen köåa blomjord och sätta om blommorna här inne, sen ska jag kolla in en cykelsadel så jag kan börja cykla och ha V på cykeln så jag slipper ta fram cykelkärran jämt.

Kommentarer
Postat av: Mina

Hej!

Ja jag hoppas det blir bra med öronen. Aleks har också rör och det har funkat jättebra. Han har inte haft en öroninflammation sen han fick dem, och det är 2 år sedan. Hoppas du får en lugn natt på jobbet :)

kram!

2009-04-27 @ 21:19:48
URL: http://mina3.blogg.se/
Postat av: litentanta

Låter som att du har det lite slitigt, 5 nätter av 7, huvva! Synd bara att den sköna våren du beskrev kom av sig så mycket, och så fort... :-(



Men i morgon är en annan förhoppningsvis solig dag!

2009-04-28 @ 21:02:33
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: litentanta

Är nyfiken på vem du kan vara ju... Fast grejen är ju den att även om jag skulle kunna känna igen dig så har ju min hjärna lagt ner just den funktionen :-( att minnas alltså, lite halvspännande eftersom att mina anfall faktiskt kommer omkring samma ställe i hjärnan som man "minns" med... Skadad eller bara dum?



2009-04-30 @ 00:42:31
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0